Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Champions League ΤΕΛΙΚΑ Μπαρτσελόνα - Παρί 6-1 και ... / Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Champions League ΤΕΛΙΚΑ Μπαρτσελόνα - Παρί 6-1 και ... / Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Στολτίδης για την απόλυσή του:

Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Konstadinos gournis 2 yıl önce. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών.

Μπαρτσελόνα - Παρί: Η "κηδεία" ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ...
Μπαρτσελόνα - Παρί: Η "κηδεία" ζωγραφισμένη στα πρόσωπα ... from www.newsit.gr
Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Προηγήθηκε στο 91 με εκτέλεση πέναλτι του νεϊμάρ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 96′!

10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league.

Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια.

Οδηγούμε τη 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe photos
Οδηγούμε τη 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe photos from media.caranddriver.gr
Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα.

«μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ».

Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 96′! Προηγήθηκε στο 91 με εκτέλεση πέναλτι του νεϊμάρ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Konstadinos gournis 2 yıl önce.

Οδηγούμε τη 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe photos
Οδηγούμε τη 2017 Mercedes-Benz E-Class Coupe photos from media.caranddriver.gr
Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο.

Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Στολτίδης για την απόλυσή του: Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της μπαρτσελονα. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της:

Posting Komentar

0 Komentar