Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Galatasaraylı Marcao kaç maç ceza alacak? Kerem Aktürkoğlu ... - Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası - Galatasaraylı Marcao kaç maç ceza alacak? Kerem Aktürkoğlu ... - Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı.. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Dakikasında saha ortasında kerem'e önce kafa attı,. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Marcao, kerem aktürkoğlu kavgası gibi başlıklar internette araştırılıyor.

Marcao Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı, olaylar soyunma ...
Marcao Kerem Aktürkoğlu'na saldırdı, olaylar soyunma ... from img3.aksam.com.tr
Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Marcao kaç maç men cezası alır? Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı.

Marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti?

Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız.

Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı.

Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ...
Marcao kimdir? Galatasaray maçında Kerem Aktürkoğlu'na ... from enbabaradyo.com
Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Marcao takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz.

Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu.

Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. İşte marcao'nun kavga sonrası olaylı yolculuğu… takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na hem kafa atan hem de yumruklar sallayan marcao'nun randers kafilesinde yer almaması bekleniyor. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Dakikasında saha bir anda karıştı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Sarı kırmızılıların savunma oyuncusu marcao, kerem aktürkoğlu'na saldırdı. Olay sonrası brezilyalı yıldız kırmızı kartla oyundan atıldı. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu.

Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı.

G.Saray'da Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao için ...
G.Saray'da Kerem Aktürkoğlu'nu yumruklayan Marcao için ... from haberik.com
Marcao kerem niye kavga etti? Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı.

Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu.

Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Marcao kerem aktürkoğlu olayında kim haklı (izlemedim sadece twitter da trendlerde gördüm). Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Kerem aktürkoğlu, müsait pozisyonda golü atamayınca marcao, kızgın bir şekilde arkadaşına söylenmeye başladı. Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu arasında tartışma yaşadı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Marcao kaç maç men cezası alır? Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi. Marcao kerem niye kavga etti? Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu.

Posting Komentar

0 Komentar